KJ Psychologen: Specialisten in kinder- en jeugdpsychologie

KJ Psychologen - praktijk voor kinder- en jeugdpsychologie en -psychiatrie te Roosendaal verzorgt diagnostiek, behandeling en begeleiding voor kinderen, jongeren, jong volwassenen en hun ouders.

Bel 0165 - 395 997 voor meer informatie of aanmelding. Zie voor onze actuele wachttijden: Wachttijden

Verwijzers: kijk op de pagina  Voor wie - verwijzers

Vacatures: kijk op de pagina  Praktijk - werken bij

    ISO-9001  gecertificeerde instelling

KJ Psychologen: deskundig - betrokken - veelzijdig

 

COVID-19 maatregelen: kijk op de pagina  Nieuws - COVID-19 maatregelen

 

Actueel

Empauwer

Heb je soms moeite om te zeggen wat je vindt? Vind je het lastig om met iemand een praatje te maken, of te reageren op kritiek? Je kunt er iets aan doen.

Wat voel je? Wie ben je en wil je zijn?

Wat voel je? Wie ben je en wil je zijn?

KJ Psychologen helpt jou bij deze zoektocht.

Naast een gevarieerd behandelaanbod, hebben wij bij KJ Psychologen een door ons ontwikkelde groepsbehandeling. Deze behandeling is gericht op het vergroten van het probleemoplossend vermogen, vergroten van zelfvertrouwen maar bovenal voor het versterken van de identiteit.

Deze wetenschappelijk onderbouwde therapievorm is op maat gemaakt voor verschillende leeftijdsgroepen, kinderen en jongeren zijn immers voortdurend in ontwikkeling.

Kijk voor meer informatie op https://empauwer.nl/  of neem contact op met onze praktijk.

Orthorexia

Eet je graag gezond? Let je op calorieën, eet je veel groenten en weinig dierlijke vetten en vermijd je toevoegingen van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen? Begint eten langzaamaan een obsessie voor je te worden? Lees dan verder ...

Vroegsignalering

‘Mijn kind is nog zo jong, kan ik dan al bij een psycholoog terecht'?

Wanneer je tegen problemen aanloopt, zou je het liefst willen dat ze gisteren nog opgelost waren. Dat is met alles…. zeker met problemen in de opvoeding of ontwikkeling van je kind.