• Nieuws

Vacature Lid Raad van Toezicht
Wegens pensionering van één van de leden van de Raad van Toezicht is KJ Psychologen op zoek naar een nieuwe toezichthouder met een algemene inhoudelijke en maatschappelijke interesse en in het bijzonder voor de (jeugd) GGZ. 

Lees verder ....

Print Email

Systeemtherapie richt zich, in tegenstelling tot andere therapievormen, niet op het individu, maar op het hele sociale ‘systeem’ waarin iemand zich bevindt. Het gezin, de school of de plaats waarin iemand woont maken hier bijvoorbeeld deel van uit.

Lees verder ....

Print Email

EMDR is de afkorting voor Eye Movement Desensitization and Reprocessing (“door oogbeweging ongevoelig maken voor en opnieuw verwerken van een ingrijpende gebeurtenis”).

Lees verder ....

Print Email

Wanneer u zichzelf of uw kind aanmeldt bij KJ Psychologen wordt telefonisch besproken wat de aanmeldreden is, u krijgt uitleg over de werkwijze van KJ Psychologen en u wordt geïnformeerd over de vergoedingsmogelijkheden via de zorgverzekeraar of de gemeente. Na dit telefonisch overleg wordt u zo spoedig mogelijk uitgenodigd voor een intake gesprek, zo mogelijk gelijk bij de beoogde behandelaar.

Lees verder ....

Print Email