• Nieuws

Vacatures GZ opleidingsplaats

Bij de vestiging Roosendaal bieden wij vanaf januari 2020 maar liefst twee GZ opleidingsplaatsen aan voor externe kandidaten, master kj-psychologie/orthopedagogiek of gelijkwaardig.

Taakomvang: 0,8 fte.

Taken:

  • diagnostiek bij kinderen, jongeren, jongvolwassenen
  • therapeutische behandeling van kinderen, jongeren, jongvolwassenen
  • deelname in een multidisciplinair team

Heb je meer dan zes jaar relevante postdoctorale ervaring in de ggz praktijk, relevante na- en bijscholing gevolgd in de methodische behandeling van kinderen en jongeren, een sterke motivatie om je verder te ontwikkelen? Stuur dan je CV en motivatie naar ons toe.

Voor meer informatie bel je met Erwin de Roo (06-13016356).

Sollicitaties voorzien van CV, bij voorkeur per email te richten aan de directie, via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. voor 15 oktober 2019.

Vacatures basispsycholoog/orthopedagoog

Vacature GZ-psycholoog

Voor onze vestigingen in Roosendaal, Zevenbergen en Oosterhout zijn wij op zoek naar GZ-psychologen m/v (BIG geregistreerd). Lidmaatschap van een van de psychotherapeutische verenigingen strekt tot aanbeveling, evenals affiniteit met een systeemgerichte werkwijze..
Ervaring in diagnostiek en behandeling van (jonge) kinderen is een vereiste. Voor de vestiging Roosendaal geldt: tenminste 5 jaar BIG geregistreerd. Voor Zevenbergen/Breda: ook zij die recent zijn afgestudeerd komen in aanmerking. Taakomvang: Roosendaal 0,8 tot 1,0 fte, Zevenbergen/Oosterhout 0,8 tot 1,0 fte. Taken:

  • diagnostiek bij kinderen, jongeren, jongvolwassenen
  • therapeutische behandeling van kinderen, jongeren, jongvolwassenen
  • deelname in een multidisciplinair team
  • hoofdbehandelaar/regiebehandelaar
  • opleidingstaken voor de praktijkopleiding tot GZ-psycholoog (Roosendaal)

Voor meer informatie bel je met Erwin de Roo (06-13016356). Indiensttreding: op korte termijn
Sollicitaties voorzien van CV, bij voorkeur per email te richten aan de directie, via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. voor 15 oktober 2019.

Print Email

Systeemtherapie richt zich, in tegenstelling tot andere therapievormen, niet op het individu, maar op het hele sociale ‘systeem’ waarin iemand zich bevindt. Het gezin, de school of de plaats waarin iemand woont maken hier bijvoorbeeld deel van uit.

Lees verder ....

Print Email

EMDR is de afkorting voor Eye Movement Desensitization and Reprocessing (“door oogbeweging ongevoelig maken voor en opnieuw verwerken van een ingrijpende gebeurtenis”).

Lees verder ....

Print Email

Wanneer u zichzelf of uw kind aanmeldt bij KJ Psychologen wordt telefonisch besproken wat de aanmeldreden is, u krijgt uitleg over de werkwijze van KJ Psychologen en u wordt geïnformeerd over de vergoedingsmogelijkheden via de zorgverzekeraar of de gemeente. Na dit telefonisch overleg wordt u zo spoedig mogelijk uitgenodigd voor een intake gesprek, zo mogelijk gelijk bij de beoogde behandelaar.

Lees verder ....

Print Email